Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Predsjednik Društva Marjan Dan oslobođenja grada Splita provest će u Općinskom sudu u Splitu na Dračevcu

Predsjednik Društva Marjan Dan oslobođenja grada Splita provest će u Općinskom sudu u Splitu na Dračevcu

'Nadamo se da će gradonačelnik konačno pronaći vremena i dati svoj iskaz sudu kako ovaj spor ne bi išao u nedogled'

Dan oslobođenja grada Splita predsjednik Društva Marjan Srđan Marinić provest će u Općinskom sudu u Splitu na Dračevcu, napisali su iz Društva Marjan na Facebooku:

'Tamo će doći već šesti put na ročište zbog tužbe gradonačelnika Andre Krstulovića Opare protiv Društva Marjan, za koje smatra da mu je povrijedilo ugled i čast. U njoj od naše udruge traži 25.000 kn.

Zanimljivo je da gradonačelnik još niti jednom nije pristupio sudu, pa niti 11.11.2019. kada je pozvan dati iskaz u svojstvu tužitelja u vlastitoj tužbi, odnosno braniti svoj 'povrijeđeni ugled i čast', već je otišao u Zagreb na poslovni sastanak i predizborni skup Kolinde Grabar Kitarović.

Nadamo se da će gradonačelnik uskoro pronaći vremena i dati svoj iskaz sudu kako ovaj spor ne bi išao u nedogled.

Vrijeme je da raščistimo tu priču s građevinskim područjima u Park šumi Marjan.'


Vaša reakcija na temu