Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PREMINULA MATURANTICA Velika tuga u splitskoj školi, njen razred poslan u samoizolaciju

PREMINULA MATURANTICA Velika tuga u splitskoj školi, njen razred poslan u samoizolaciju

Imala je astmu, a bila je pozitivna i na koronavirus

U Splitu je preminula maturantica Ekonomsko-upravne škole. U bolnici joj je napravljen test na koronavirus i pokazao se pozitivnim.

Kako saznajemo, imala je astmu, a u petak je bila na nastavi. U subotu je prestala disati, reanimirana je, intubirana je, ali, nažalost, mlada djevojka koja bi uskoro slavila punoljetnost nije preživjela.

- Prestrašno. Smrt je nastupila kao posljedica hipoksije. U sklopu obrade, napravljen je i test na koronavirus. Što je izazvalo, teško je reći...- shrvan nam govori medicinski djelatnik.

Od danas je razred koji je pohađala u izolaciji. Ravnateljica ove obrazovne institucije Neda Bartulin nam je samo kazala da imaju tešku situaciju i da ne može pričati uz molbu za razumijevanje.

- Iz klupe na groblje - u suzama su nam kazali u Ekonomskoj školi.

Vaša reakcija na temu