Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com PRIZNAO DJELO Odbjegli bankar uzeo milijune da plati dugove u BiH?

PRIZNAO DJELO Odbjegli bankar uzeo milijune da plati dugove u BiH?

Srđan Djaković rekao je tek rečenicu obrane, a na pitanja nije htio odgovarati

Milijuni koje je Srđan Djaković, šef poslovnice OTP banke u Vrlici, ponio sa sobom u BiH poslužili su mu da plati dugove, proizlazi iz njegove obrane koju je dao na ispitivanju u policiji i Državnom odvjetništvu. 

Djaković nije bio od prevelike priče. Priznao je djelo i kazao tek jednu rečenicu obrane. Na pitanja nije htio odgovarati. 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu traži od suca istrage da ga pritvori, i to čak po tri osnova, opasnosti od bijega, utjecaja na svjedoke i mogućnosti ponavljanja djela. Djaković, naime, još uvijek nije dobio otkaz u OTP banci. 

Prije deset dana nestao je s gotovo 11 i pol milijuna kuna. Da novac nedostaje, otkrilo se tek početkom prošlog tjedna. Djaković je pobjegao u BiH, signal mobitela lociran mu je kod Goražda, a danas je bez problema prošao granicu i predao se u sjedištu splitske policije. 

Nešto novca je vratio. Još uvijek se ne zna gdje je završilo osam i pol milijuna kuna. 

Vaša reakcija na temu