Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prkić odgovorio Ivoševiću: 'Onaj koji sve zna' pokušava skrenuti s teme jer nema argumenata

Prkić odgovorio Ivoševiću: 'Onaj koji sve zna' pokušava skrenuti s teme jer nema argumenata

Napomenuo je da sektor sporta uopće nije pod dogradonačelnikom koji je reagirao

Županijski vijećnik stranke Direkt Jakov Prkić odgovorio je na izjave Bojana Ivoševića vezane za sporno financiranje 'žutih' te napomenuo da sektor sporta uopće nije pod dogradonačelnikom.

'Žalosno je kad se zamjenik Ivošević bavi objavama ovakvih lišina poput mene i zagrize poput glamca za sektor sporta kojim se uopće ne ne bavi. 

Očito nije pažljivo čitao što sam pisao pa ću mu ponoviti ukratko. Svi priloženi računi osim onih koji se odnose na troškove suđenja i eventualno nešto veće izdatke za trenere su apsolutno neprihvatljivi. Na primjer, dvorana Obrtno tehničke škole se iznajmljuje za treninge tijekom cijele godine i Žuta liga s tim nema veze. Lopte se kupuju za treninge i utakmice, a to je potrošni materijal. Djeca su jela krafne sponzora, a tko je jeo naručenu hranu za koju je priložen račun ne znam. 

Nema nikakvih administrativnih grešaka već je u pitanju pokušaj popunjavanja klupske blagajne preko natjecanja u kojem sudjeluju djeca, članovi KK Splita. O samoj veličini natjecanja govore fotografije objavljene od strane kluba na kojima se vidi kako u dvorani nema više od 20 gledatelja. 

Usporedbe radi Grad je sufinancirao završnicu finala kupa na kojoj je sudjelovalo osam momčadi sa nešto manje od 50 tisuća eura, a Žutu ligu sa 45 tisuća. Svaka usporedba o važnosti i veličini tih natjecanja je smiješna. 

Ako Grad velikodušno podržava KK Split, zašto firma člana nadzornog odbora posuđuje novac klubu?

Inače omladinski pogon KK Splita se financira iz gradske blagajne sa cca. 600 tisuća eura. To je velik iznos za 400 djece od kojih velika većina plaća članarinu 40 eura mjesečno i koja ne mogu besplatno ući na utakmice KK Split. 

Ako je odobrena prenamjena sredstava kako kaže 'Onaj koji sve zna' zašto nam nije to pokazao u pisanom obliku kako bi i neki drugi iskoristili takvu mogućnost koju Grad 'velikodušno dopušta'. Naravno, ne svima. Ako netko prilaže iste račune u dvama različitim izvještajima za dva različita događaja pa što je to nego dvostruko financiranje istih troškova. 

Ne poznam nikoga tko stavlja pečate na nešto što nije u skladu s prostornim planovima. Očito je to još jedan pokušaj   skretanja s teme zamjenika Ivoševića za koju nema argumenata. Ali ako ima neka saznanja o kriminalu neka prijavi.

P. S.

Tužna je činjenica što već mjesecima u Marmontovoj stoji ulegnuti poklopac šahte preko kojega padaju Splićani i turisti. Komunalno održavanje je Vaš teren zamjeniče Ivošević. Molim Vas popravite to. I ne zaboravite na isti takav poklopac u Tončićevoj.

P.S.2

I molim Vas učinite nešto kako bi odgovore na pitanja dobio u zakonskim rokovima, a ne da se svako malo žalim Povjerenici za informiranje', napisao je.


Vaša reakcija na temu