Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PROMET Zbog radova autobus broj 33 mijenja trasu

PROMET Zbog radova autobus broj 33 mijenja trasu

Autobusno stajalište 'Solin Pozirale 1 i 2' neće biti u funkciji

Od ponedjeljka, 1. srpnja zbog izvođenja radova u Ulici Put Majdana doći će do izmjene trase prometovanja linije br. 33 Split – Kosa / Kosa – Split, javljaju iz Prometa.

Dolaskom iz smjera Splita Ulicom Stjepana Radića u Solinu autobus će skrenuti desno prema mostu dr. Franje Tuđmana, nakon čega skreće lijevo te se preko Ulice Marka Marulića spaja na Put Majdana odakle nastavlja uobičajenom trasom do odredišta.

U povratku prema Splitu prometuje istom obilaznom trasom u obrnutom smjeru.

Zbog ovih radova autobusno stajalište 'Solin Pozirale 1 i 2' neće biti u funkciji, zbog čega će se uspostaviti dva privremena stajališta na lokaciji koja je prikazana na slici.

Vaša reakcija na temu