Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŠOK U LOVRETSKOJ Staford zaklao njemačkog špica, izdahnuo na rukama vlasnice

ŠOK U LOVRETSKOJ Staford zaklao njemačkog špica, izdahnuo na rukama vlasnice

Policija provodi krim istraživanje i traži vlasnika psa pod imenom Kan

Društvenim mrežama kruži apel svima koji mogu podijeliti bilo kakvu korisnu informaciju koja će pomoći vlasnici sinoć preklanog njemačkog špica Pepija u Splitu.

Naime, Pepija je napao pas, pasmine slične američkom stafordu po imenu Kan te ga preklao pred očima šokirane vlasnice. Bio je bez povodca, a njegova vlasnica se udaljila kada je shvatila da ishod susreta neće biti 'sretan'.

'Zgrabio je Pepija i tresao ga dok se nije prestao trzati, a onda je skočio na njegovu vlasnicu, ali na svu sreću, nije ju ozlijedio. Pepiju je probio pluća i on je vlasnici izdahnuo na rukama', prepričava stravični događaj prijateljica vlasnice ubijenog špica. 

U splitskoj policiji potvrdili su nam kako imaju evidentirani događaj i kako provode kriminalističko istraživanje, odnosno, tragaju za vlasnikom psa pod imenom Kan.

Napad psa dogodio se jučer oko 9 sati u Lovretskoj ulici. Policija je zabilježila kako je pas pasmine američki staford bez povoca i brnjice napao psa pasmine njemački špic, 52-godišnje vlasnice.

Napadnuti pas prebačen je u veterinarsku ambulantu. Nisu ga uspjeli spasiti.

'To se dogodilo jučer kraj Parka Emanuela Vidovića.  Vlasnica Kana se udaljila kad je bio napad. Molim vas ako neko zna čiji je to pas, neka mi piše u inbox', poručila je prijateljica.

Puno vas se javilo privatno i vlasnica i pas su locirani. Sve je prosljedeno vet ispekciji. #pravdazapepia * molim...

Objavljuje Tina ZutelijaUtorak, 27. listopada 2020.

Vaša reakcija na temu