Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Pukao kad je čuo da mu se nije pogoršalo stanje, skočio na stol i dohvatio psihijatricu za kosu

Pukao kad je čuo da mu se nije pogoršalo stanje, skočio na stol i dohvatio psihijatricu za kosu

Scena na komisiji za utvrđivanje invalidnosti

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv 53-godišnjaka za prisilu prema zdravstvenom radniku. Terete ga da je prošlog ljeta u prostorijama područnog ureda Ministarstva hrvatskih branitelja nasrnuo na psihijatricu, predsjednicu vijeća vještaka koje je davalo mišljenje o pogoršanju stupnja njegove invalidnosti. 

Kada je čuo da je komisija zaključila da nije došlo do pogoršanja invalidnosti od 20 posto, okrivljeni je skočio sa stolice na stol, dohvatio psihijatricu za kosu te je povukao prema gore. Priskočili su članovi komisije i odvojili ga od kolegice. 

Neugodna situacija je potrajala dok napadnuta liječnica nije kazala da će pozvati policiju. Okrivljeni se udaljio, ali ne prije no što je vještake optužio da su politički namještenici i da su ga teško oštetili već nekoliko puta. 

Psihijatrica je završila u bolnici gdje joj je konstatirana tjelesna ozljeda. Okrivljeni se pravda amnezijom. Bio je pod jakim sedativima i samog događaja se ne sjeća.

Vaša reakcija na temu