Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Puljak: Dok Kerum sadi kupus, lokalni i nacionalni HDZ se ne mogu dogovoriti je li uništeni Marjan državni ili gradski

Puljak: Dok Kerum sadi kupus, lokalni i nacionalni HDZ se ne mogu dogovoriti je li uništeni Marjan državni ili gradski

Nemamo nikakav pisani dokument iz kojeg bi saznali kakvi su radovi izvođeni na Marjanu

Jučer smo objavili da je ministrica poljoprivrede Marija Vučković izjavila medijima da je Marjan državni. Gradonačelnik Andro Krstulović Opara, pak, tvrdi da je on - gradski. Slučaj je komentirala Marijana Puljak, predsjednica stranke Pametno.

- Dok koalicijaki partner sadi kupus i izvodi radove na secesijskoj vili bez odobrenja konzervatora, a HDZ lokalni i nacionalni se ne mogu dogovoriti je li Marjan državni ili gradski, sjetite se da je Marjan uništen! Devastiran, stabla posječena, vegetacija uništena, hlada na mjestima više nema. Bio državni ili gradski, nema ga više onakvog kakvog ste poznavali. Nekadašnja pluća grada Splita su uništena što dugogodišnjim nemarom i neradom, i Keruma i HDZ-a i SDP-a koji su drmali javnom ustanovom, što potkornjakom, što sanacijom o kojoj do dana današnjega nemamo niti slova na papiru. Nemamo nikakav pisani dokument iz kojeg bi saznali kakvi su radovi izvođeni na Marjanu, koliko je stabala posječeno, koliko stabala je uopće ukupno bilo na Marjanu... Tražili smo dokumente ponovo, a nekako mi se čini da će nas ignorirati ponovo.

Vaša reakcija na temu