Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović PULJKOVA  ROŠADA Gradonačelnik izabrao svoje nove ljude za pročelnike

PULJKOVA ROŠADA Gradonačelnik izabrao svoje nove ljude za pročelnike

Leona Grgić na čelu je komunale do natječaja

Nakon stupanja na snagu novog ustroja gradske uprave, gradonačelnik Ivica Puljak je imenovao vršitelje dužnosti pročelnika. Među njegovih 'osam veličanstvenih' nalaze se već neki Puljkovi izabranici, ali došlo je i do promjena. Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća prihvaćen je prijedlog po kojem se broj upravnih odjela smanjuje s 12 na 8. 

Ured Grada i dalje vodi Marina Protić, Služba za unutarnju reviziju također nije doživjela promjene, ostala je Alma Peroš. Za Službu za razvoj grada Puljak je izabrao Vedranu Franić.

Na čelu Upravnog odjela za društvene djelatnosti ostaje Mario Negotić, a za komunalne poslove je ipak imenovana Leona Grgić kao v.d. komunale umjesto Damira Ordulja, do natječaja. Grgić se spominjala i na početku mandata kao Orduljova zamjena, ali se tada Puljak pokolebao. 

Promjene nisu u urbanizmu, ostaje Teo Vojković kao v.d., kao i Olenka Dadić za financije.

Puljak se odlučio i za promjene na čelu Službe za imovinu, dolazi Nikša Maletić umjesto Marijane Bronzović. U kuloarima se upravo Bronzović spominje kao prva žena splitskog urbanizma.

Natječaj će se, dodajmo, raspisati za pročelnike za imovinu, komunalu i razvoj grada, a ostali ostaju. Do Puljkovog opoziva.

Vaša reakcija na temu