Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RAMLJAK O OTVORENOM Izabrani predstavnik građana Splita doveden je na nacionalnu televiziju kao cirkus

RAMLJAK O OTVORENOM Izabrani predstavnik građana Splita doveden je na nacionalnu televiziju kao cirkus

Splitu ne trebaju stranački poslušnici, rodbina ni cirkusanti. Splitu trebaju najbolji, napisala je

Kandidatkinja za splitsku gradonačelnicu, Branka Ramljak, prokomentirala je jučerašnju emisiju Otvoreno u kojoj je uz ostale gostovao i Željko Kerum

- Još jednom sam dobila potvrdu zašto ne mogu stajati prekriženih ruku dok nam čerupaju grad i pri tom nam govore kako je to jedini izbor. Izabrani predstavnik građana Splita doveden je na nacionalnu televiziju kao cirkus. Izabrani vijećnik je u nekima zabavnoj raspravi branio političku korupciju, namještanje natječaja, koalicijsku trgovinu, a zviždače i novinare nazvao lošim ljudima - navodi Ramljak. 

Dodaje kako je to slika koju je Split ponovno sinoć poslao o sebi drugima, ali i poruka koju je poslao svojim mladima i svojoj djeci.

- E, pa nećemo tako. Većini se to gadi. Većina Splićana nije koruptivna i želi pošteno živjeti od svog rada u svom gradu. Zato samo odlučila sve raditi suprotno od standarda koje su nam nametnuli. Ovih dana krećem s jednom takvom inicijativom. Splitu ne trebaju stranački poslušnici, rodbina ni cirkusanti. Splitu trebaju najbolji. Pozivam ih da se usude, da se priključe i da ovaj grad postavi nove standarde i bude svijetli primjer, a ne vic cijeloj državi - zaključila je.

Vaša reakcija na temu