Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RAT ZA DESNE BIRAČE Kome će Thompson dati podršku na izborima? Evo što je poručio...

RAT ZA DESNE BIRAČE Kome će Thompson dati podršku na izborima? Evo što je poručio...

Menadžment popularnog pjevača i ikone desnice prenio je njegov stav

Menadžment Marka Perkovića Thompsona je komentirao napise u medijima vezane za potporu tog pjevača Kolindi Grabar-Kitarović, koja bi s njim privukla desne birače koji simpatiziraju Miroslava Škoru, ako se kandidira za predsjednika Hrvatske. Prenosimo priopćenje Thompsonove ekipe...

- Budući da se ovih dana u javnosti pojavljuju novinarski napisi i špekulacije oko moguće Thompsonove potpore jednome od potencijalnih kandidata za predsjednika ili predsjednicu Republike Hrvatske, želimo Vam prenijeti razgovore na tu temu sa samim Thompsonom. Naime, sam Thompson nam je rekao kako od njega nitko nije zatražio potporu niti je s bilo kim od potencijalnih kandidata ili kandidatkinja za predsjednika ili predsjednicu Republike Hrvatske o tome razgovarao. Naglašava kako je spominjanje njegovog imena u medijima vezano za kampanju nadolazećih predsjedničkih izbora čista laž i manipulacija. Hoće li kandidaturu objaviti netko koga Thompson zaista želi podržati i o svom mogućem angažmanu u vidu potpore takvom kandidatu ili kandidatkinji, kako nam je sam Thompson rekao, on će o tome sam odlučivati, a ne nikako netko drugi kako već sada pokušavaju raznim pritiscima i bombastičnim naslovima preko pojedinih medija - poručio je menadžment ikone desnice.

Vaša reakcija na temu