Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RELATA: Puljak, izađi iz ormara, ne skivaj se iza drugih

RELATA: Puljak, izađi iz ormara, ne skivaj se iza drugih

'Sve što rade, rade isključivo zbog promocije i želje da se valjda cijela familija prebaci na Markov trg ili Pantovčak'

Bivša HDZ-ova splitska gradska vijećnica Ivana Relata, odgovarajući na poruku Maje Đerek objavljenu na Dalmatinskom portalu, Ivici Puljku je poručila da 'izađe iz ormara te da se ne skriva iza drugih'.

'Jedna od glasnogovornica obitelji Puljak danas je primijenila strategiju 'napad je najbolja obrana', pritom za politički obračun s neistomišljenicima malo koristi vlastitu udrugu, a malo poziciju 'posebne savjetnice' u Splitu. 

Imovinom se mora gospodariti na temelju zakona, bez obzira tko bio na vlasti i o kome je riječ. To službenike - nikakve posebne savjetnike - obvezuje zakon. No, obitelj Puljak to ne zanima, oni ne dižu kaznene prijave kad 'utvrde nepravilnost' (toliki nered - a nijedna prijava? kako to?), već 'uvode red' isključivo napadanjem preko medija. Sve što rade, rade isključivo zbog promocije i želje da se valjda cijela familija prebaci na Markov trg ili Pantovčak. Danas im za to služi glasnogovornica, sutra će biti netko drugi.

Zato neka Puljak izađe iz ormara, neka ne piše priopćenja drugima – i neka samo odgovori na pitanja. Kakvo je to upravljanje gradskom imovinom kad udruga koju vodi njegov bivši gradski vijećnik Marinić plaća prostor na Rivi samo 384 kn mjesečno? Koliko drugi plaćaju prostor na Rivi? 

Isto tako, u svojoj definiciji 'zviždača' glasnogovornica obitelji Puljak kaže da mora prijaviti nepravilnosti te prema njemu mora biti izvršena štetna radnja. Drago mi je što je glasnogovornica detaljno opisala situaciju u kojoj je našao gospodin Tukić koji je kao predsjednik Upravnog vijeća smijenjen kad je upozorio na nezakonitosti. Je li on onda zviždač? Zašto je smijenjen? Odgovorite također jesu li se falsificirali zapisnici u JU PŠ Marjan? Je li protuzakonito da je 'koordinator' Marinić uključen u sve procese upravljanja? Je li odgovoran za pokušaj javne nabave od čak 3,2 milijuna kuna s dvostruko napucanim iznosima za zbrinjavanje stabala?

Glasnogovornica neće odgovarati na ova pitanja. Ni ne treba jer su oni ionako krimen Puljka i njegovog zamjenika. Nju Splićani plaćaju da povremeno dođe iz Zagreba i obavi 'svoj posao' - političko agitiranje za obitelj Puljak', poručuje Relata.


Vaša reakcija na temu