Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Jaković RUGLO NA RIVI Pogledajte kako je 'sakriven' oštećeni prozor niz kojeg curi staro ulje

RUGLO NA RIVI Pogledajte kako je 'sakriven' oštećeni prozor niz kojeg curi staro ulje

Ružna slika s ogledala grada

Kako sakriti stari, drveni, oštećeni prozor preko čijih grilja curi staro ulje? Evo ideje! Preko svega se zavida jedna metalna ploča! 

Odlična ideja, no najgore u ovoj priči je to što se nalazi u jednom od najljepših dijelova najljepšeg grada na svijetu, splitskoj Rivi koja je ogledalo samog grada. Prolaznici smatraju kako su krivi neispravno napravljeni dimnjaci iz prizemnih ugostiteljskih objekata i da to ulje izlazi kroz prozore.

Ono što je najgore, metalna ploča je nekada bila obojana, no boja je ispucala i sve skupa izgleda katastrofalno. Nadamo se kako će se ova ružna slika srediti što prije, budući da je Split još uvijek pun turista.

Vaša reakcija na temu