Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Wikipedia Ryanair otkazuje letove u travnju za Zadar, a Zračna luka nema službene obavijesti o tome

Ryanair otkazuje letove u travnju za Zadar, a Zračna luka nema službene obavijesti o tome

Sezona međunarodnih letova trebala je početi 29. ožujka

Najveći udar na zadarski turizam zbog koronavirusa bit će već sada evidentno otkazivanje letova Ryanaira za Zadar. O tome u Zračnoj luci Zadar nemaju nikakve službene informacije iz same kompanije, kazao je jutros glasnogovornik Nikola Barać. Sezona međunarodnih letova trebala je početi 29. ožujka, doznaje 057info od Baraća kao i to da svi najavljeni letovi nisu bili predviđeni u travnju. Za sada je evidentno s internetske stranice Ryanaira kako u travnju neće biti bazičnih letova iz Dublina i Londona za Zadar. Let iz Düsseldorfa, primjerice, nije otkazan, ali jeste onaj iz Frankfurta, javlja 057info. 

Ryanair očito preskače letove u predsezoni, a to što nisu obavijestili Zračnu luku Zadar, nije ništa novog. Dovoljno se sjetiti njihovog neprofesionalnog ponašanja kada su zatvorili svoju bazu u Zadru, a da Uprava aerodroma o tome nije imala službenu informaciju. Povratak baze s dva aviona u Zemuniku, najava novih letova, milijuni koje će dobiti za oglašavanje od Ministarstva turizma, sve se to povlači pred zarazom od koronavirusa i kod Ryanaira, javlja 057info.

Vaša reakcija na temu