Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Savo Pejović uhićen dan poslije presude i doveden u splitski zatvor

Savo Pejović uhićen dan poslije presude i doveden u splitski zatvor

Ponovno je dobio 20 godina za dvostruko ubojstvo u Segetu

Ipak nije bilo nekakve posebne drame oko pronalaska Save Pejovića, koji je prošlog tjedna po treći put osuđen na 20 godina zatvora zbog dvostrukog ubojstva u Segetu 2005. godine. Policija ga je pronašla u Deanovcu dan poslije objave presude na kojoj se nije pojavio. Uhitili su ga policijski službenici PP Ivanić-Grad te je prebačen u splitski zatvor.

Kako je Pejović osuđen na više od pet godina zatvora, pritvor mu je bio obavezan.

Osuđen je za ubojstvo 22-godišnjeg zaštitara Nediljka Kozlice i njegovog prijatelja 18-godišnjeg Nenada Rakijara. Ubijeni su hicima iz dva oružja, a kod Pejovića je nađen jedan metak, koji je bio u istom oružju kao i čahura nađena na mjestu ubojstva.

Oružje s kojim je počinjena likvidacija nikada nije pronađeno, a tijekom tri suđenja nije utvrđen ni motiv.

Vaša reakcija na temu