Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com / Ilustracija SPLIĆANKA POTJERANA KUĆI 'Policajka mi je rekla da i ona ima psa, ali da ga ne vodi vanka?!'

SPLIĆANKA POTJERANA KUĆI 'Policajka mi je rekla da i ona ima psa, ali da ga ne vodi vanka?!'

Kaže da su izletjeli iz vozila kao u akcijskim filmovima

Iako su na snazi drastične mjere zbog koronavirusa, u Splitu ipak nije zabranjeno prošetati psa. No, čitateljica Dalmatinskog portala nam javlja da je policija sinoć tjerala ljude sa Žnjana iako je, kaže ova gospođa, na velikoj šetnici po njenoj procjeni bilo svega desetak ljudi. 

Čitateljica je ostala zatečena ponašanjem policije jer je, kao i inače, izvela svog psa ispred stana gdje živi.

- Odjednom su se oko 21 sat pojavili policijski automobil i kombi, kao u akcijskim filmovima izletjeli su i tjerali me da se vratim kući. Troje policajaca i policajka. Stajali su jedan pokraj drugog, normalno, oni se ne mogu zaraziti jer su već zaraženi jednim drugim virusom. Rekla sam jednom od njih da tu živim, da san izvela psa, a istovremeno sam mu pokazivala osobnu iskaznicu da se sam uvjeri. Nije im to ništa značilo i dalje su me nastavili tjerati. Rekla sam im da imam pravo prošetati psa. U to se javila policajka i rekla mi da i ona ima psa, ali ga ne vodi vanka?! Nastavili su me bezobrazno tjerati kući, otišla sam, nije mi se svađalo - rekla je čitateljica.

Vaša reakcija na temu