Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook / Jakov Prkić Strankinja pala u Marmontovoj, Prkić prozvao gradsku vlast

Strankinja pala u Marmontovoj, Prkić prozvao gradsku vlast

'Dnevna dozo splitskog nereda, uskrsni'

Jedna je gospođa pala preko ulegnutog poklopca šahta u Marmontovoj ulici u Splitu. Situacija je to koju je, nažalost, očekivao Jakov Prkić, županijski vijećnik stranke Direkt.

'Nema ni tjedan dana kako sam se divio košu koji je stajao na poklopcu. Sad mi je žao što koš nije tamo jer je imao kao rijetko koji koš za otpatke dvostruku ulogu. U njega se mogao baciti manji otpad i štitio je prolaznike od pada. 

Danas je pala ženska osoba, strankinja. Ne znam težinu ozljeda jer nisam bio na licu mjesta. Fotografiju sam dobio. 

Tužno je kako najosnovnije održavanje u našem gradu ne funkcionira. Žalosno je kako šetači padaju u pješačkim zonama na rupe i ulegnuća koja se daju jednostavno popraviti. 

Nije ovo jedini takav poklopac. Ima jedan i u Tončića ulici. Ista stvar kao i u Marmontovoj. Sramota za Grad i za sve nas koji tu živimo', istaknuo je Prkić.

Posebno je prozvao dogradonačelnika Bojana Ivoševića koji se nekoć - kao aktivist - bavio ovakvim temama preko popularne stranice 'Dnevna doza splitskog nereda'. 

'Malo ironije na kraju, iako nije ništa smiješno. Dnevna dozo splitskog nereda, uskrsni i pomozi u bržem rješavanju ovakvih situacija', poručio je. 


Vaša reakcija na temu