Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SUNČANA NEDJELJA Temperature danas idu do 24

SUNČANA NEDJELJA Temperature danas idu do 24

Za sutra se najavljuje promjenjivo oblačno

Iz DHMZ-a za danas najavljuju djelomice sunčano, ali ne i posve stabilno. Uz povremeno više oblaka malo kiše može pasti uglavnom na širem riječkom području i u Gorskoj Hrvatskoj. Najviše sunčana vremena u Dalmaciji. 

Vjetar slab do umjeren jugozapadni, u višim predjelima i vrlo jak, a na moru i sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 19 i 24 °C.

Sutra nas očekuje promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Uz više oblaka slabe kiše bit će mjestimice u Gorskoj Hrvatskoj i na sjevernom Jadranu. Najviše sunčana vremena u Dalmaciji. 

Vjetar slab do umjeren, u Slavoniji jugoistočni, na sjevernom Jadranu južni, a na srednjem i južnom Jadranu sjeverozapadni. Najniža jutarnja temperatura zraka između 7 i 10, a na obali između 13 i 17 °C. Najviša dnevna uglavnom od 17 do 21 °C, a u Dalmaciji malo viša.

Vaša reakcija na temu