Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Croatia Zmijavci Dalmatinski drugoligaš zaželio dobrodošlicu trojici novih igrača!

Dalmatinski drugoligaš zaželio dobrodošlicu trojici novih igrača!

Dio je to sporazuma o suradnji

Croatia Zmijavci je objavila dolazak tri nova igrača u svoje redove.

'Mohamed Sidibe, Moussa Maiga i Siaka Bamba su od nedavno dio naše seniorske ekipe na posudbi iz AS Manse, što je dio sporazuma o suradnji izmedu Mansa sports Managementa iz Londona i našeg Kluba

AS Mansa je nogometna akademija u Maliju, a vlasnik akademije je poznati nogometaš Moussa Dembele koji trenutno nastupa za Al-Ettifaq u Saudijskoj Arabiji

Sidibe je klasni vezni igrač koji se ustalio kao prvi član naše momčadi. Bamba je napadač i postigao jedan pogodak u dva ulaska s klupe. Maiga je stoper koji još čeka priliku obzirom na konkurenciju u zadnjoj liniji.

Dečkima želimo dobrodošlicu uz želju da im naš klub bude dobar korak naprijed u karijerama!', stoji u bjavi dalmatinskog drugoligaša.


Vaša reakcija na temu