Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SVOJI NA SVOME: Žrnovnica dobila moderno sportsko igralište

SVOJI NA SVOME: Žrnovnica dobila moderno sportsko igralište

Investitor je Javna ustanova Športski objekti

Radovi na igralištu u Sportskom centru Pricviće u Žrnovnici su završeni, igralište je već na raspolaganju sportašima i svim građanima. Posebice veseli što će ga i osnovnoškolci moći koristiti za nastavu Tjelesne i zdravstvene kulture.     

Stanovnici su presretni što nakon gotovo 20 godina Žrnovnica opet ima teren kojeg mogu koristiti svi građani bezuvjetno.

'Borba za Pricviće je počela znatno ranije, u prethodnom mandatu gradske uprave su stvoreni uvjeti za povratak uzurpiranog terena, a ova vlast je dovela stvar do kraja na radost svih. Javna ustanova Športski objekti je zaslužna za novi izgled igrališta opremljenog modernom antistres podlogom, uz to postavljeni su koševi, mreže i branke. Riječ je o prvom terenu ovakvih sadržaja u Žrnovnici.

Investicija je značajan doprinos poboljšanju uvjeta za bavljenje sportom u Žrnovnici. Vjerujemo da će i ovo novo igralište postati omiljeno mjesto susreta za djecu, mlade i odrasle te da će značajno doprinijeti poticanju zdravog načina života u Žrnovnici' kazao je Gordon Cerjan, ravnatelj Javne ustanove Športski objekti.

Vaša reakcija na temu