Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Maja Gijevski Tadinac pisao ministru Šustaru: 'Svatko može završiti fakultet, ali biti čovjek ne može svatko'

Tadinac pisao ministru Šustaru: 'Svatko može završiti fakultet, ali biti čovjek ne može svatko'

Vaš nastup u emisiji NU2 vezan za sport je za svakog iole normalnog čovjeka sramotan

Navijač 'bijelih' Tomislav Tadinac, dobro poznata osoba svim dioničarima Hajduka koji ne propuštaju klupske skupštine, napisao je pismo ministru obrazovanja, znanosti i sporta Predragu Šustaru. Pročitajte što mu je Tadinac poručio...

Veleučeni ministre,

Vaš nastup u emisiji NU2 vezan za sport je za svakog iole normalnog čovjeka sramotan. Ako ne znate o čemu pričate, a to nije ni čudo jer netko tko je iz Sv. Lucije ne može govoriti o sportu jer bi to bilo isto kao da Afrikanci dijele lekcije Eskimima kako živjeti na ledu.

Ponavljate poznate floskule vaših HDZ-ovaca kako je Zakon donesen zbog jednog čovjeka, da je Zakon donesen po hitnoj proceduri, a da prije usvajanja Zakona nije donesena strategija sporta!?

1. Strategija sporta

Zakon je donesen 2006. godine (evo da nećete pogoditi tko je bio na vlasti!?) bez strategije!? Što je vaš HDZ i SDP radio sve do zadnjih navedenih izmjena Zakona? Kako nisu napravili strategiju i zašto? Mogli su, ali nisu! Zašto? Tek kada je napravljena zadnja izmjena Zakona nastao je problem strategije!? Pametnome dosta, a onima drugima ni enciklopedija Britannica neće pomoći.

2. Hitni postupak

Znate li koliko je vaša stranka HDZ donijela zakona po hitnom postupku? Hoćete li sve te zakone prestati primjenjivati dok se ne napravi rasprava? Ako da - svaka čast! Ako ne - ne pričajte gluposti! Donošenje zakona po hitnoj proceduri nije ništa protuzakonito pod uvjetom da štiti lopovluk HDZ-a! Ako vam je samo ovo argument onda nikada od vas ni intelektualca ni čovjeka!

3. Zakon zbog Mamića

Kažete da pratite nogomet!? Ove zadnje izmjene Zakona o sportu su donesene zbog mafije u nogometu gdje većinu članova čine upravo vaše stranačke kolege. Valjda vam je poznato da si onakav s kim se družiš. Nije vam poznata afera 'Offside', nije vam poznata afera 'Pošteno suđenje', nije vam poznat lopovluk na skupštini HNS-a, nije vam poznato da dva kluba istog vlasnika igraju u istom rangu natjecanja, nije vam poznato da suci Vrhovnog suda i Ustavnog suda rade za HNS, nije vam poznato da je sutkinja Banić osamdeset puta kontaktirala s posrednikom Zdravka Mamića kako bi mu pomogla pri rušenju Zakona na Ustavnom sudu, nije vam poznato da je Ustavni sud u roku od 30 dana dobio zadatak da ocijeni navedeni Zakon, nije vam poznato koji je sudac dobio navedeni predmet, nije vam poznato zašto nema drugostupanjske sudske odluke vezano za suca Širića, nije…

Ako ne znate o čemu pričate onda bi kao filozof trebali znati da treba usta držati zatvorena. Ako ne znate, a usta su vam otvorena kao u ovom slučaju, onda ste dno dna ljudskog roda bez obzira na to što ste završili te ležeće fakultete. Svatko može završiti fakultet, ali biti čovjek ne može svatko.

Možete li objasniti kako to da ne znate je li Brkić prepisao diplomski rad a znate da je Zakon donesen zbog prijatelja i donatora HDZ-a Zdravka Mamića!?  

Suglasan sam s vama da HNS nije močvara. Močvare su zbog svoje bioraznolikosti važne svim stanovnicima planete Zemlje. HNS ne da nije važan svim nogometnim klubovima već samo onima kojim upravljaju braća Mamić. HNS nema raznolikosti i služi samo Dinamu i njihovim poltronima! Prema tome, HNS je septička jama koju ne pune samo braća Mamić već i nogometna mafija čiji su članovi velikim dijelom članovi vaše stranke.

Nadalje, ako već ističete Rađu i Šimenca kao kandidate za vaše pomoćnike, kako to da niste spomenuli Zrinka Čustonju!? Hoćete li imati više kandidata kao i za mjesto ministra branitelja RH nakon ostavke Crnoje?

Ako vam ovo gore nije jasno onda na kraju moram reći da vas Bog nije dizajnirao kao čovjeka!

Tomislav Tadinac, dipl.ing.stroj.

Vaša reakcija na temu