Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TEČE I TEČE, TEČE JEDAN SLAP Novi izvor vode na Zapadnoj obali? Ipak ne...

TEČE I TEČE, TEČE JEDAN SLAP Novi izvor vode na Zapadnoj obali? Ipak ne...

Oštećena su dva uspornika, vodovodna cijev i nastala je rupa pokraj kružnog toka. Znamo tko je krivac

Na Zapadnoj obali danima je tekla voda iz oštećenog uspornika, sve dok netko nije prijavio moguće puknuće vodovodne cijevi. Iz Vodovoda i kanalizacije su po dojavi otkrili kako je priključak u vlasništvu Grada i zatvorili su ventil kako voda ne bi nastavila istjecati. 

Kako doznajemo iz Banovine, do oštećenja je došlo zbog učestalog prolaska teških teretnih vozila s gradilišta hotela Marjan. Kamioni i teška mehanizacija oštetila je dva uspornika, došlo je do puknuća vodovodne cijevi te je nastala velika rupa u prometnici u blizini kružnog toka pokraj zgrade gradske uprave. 

Nastala šteta bi se trebala sanirati sutra o trošku investitora hotela Marjan.

Vaša reakcija na temu