Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tehničar cestovnog prometa David Šipić odličan na natjecanju u AutoCAD-u

Tehničar cestovnog prometa David Šipić odličan na natjecanju u AutoCAD-u

Natjecanje se održalo u Zagrebu

Učenik TIŠ Ruđera Boškovića u Sinju, David Šipić iz 4.F razreda, uz podršku svog mentora Ante Vučkovića, jučer je osvojio 3. mjesto na međužupanijskom natjecanju u AutoCAD-u u zanimanju Tehničar cestovnog prometa. 

Na natjecanju koje se održalo u Školi za cestovni promet u Zagrebu, sudjelovali su najuspješniji učenici završnih razreda srednjih škola koje obrazuju zanimanje Tehničar cestovnog prometa. Učenici su na natjecanju prikazali vještinu korištenja računalnog programa za izradu tehničke dokumentacije AutoCAD pri projektiranju elemenata cestovne infrastrukture i signalizacije. 

Ovim uspjehom škola nastavlja niz dobrih rezultata ostvarenih na natjecanjima u sektoru prometa i logistike. 

Vaša reakcija na temu