Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: DVD Lobor/Ilustracija TRAGEDIJA U DALMACIJI Starija žena poginula u požaru kojeg je izazvala noćna lampa

TRAGEDIJA U DALMACIJI Starija žena poginula u požaru kojeg je izazvala noćna lampa

Sama je stanovala

U subotu oko 5 sati u Bibinjama došlo je do požara u prizemlju obiteljske kuće. Nakon zaprimljene dojave, na mjesto događaja su izašli žurne službe.

Pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Zadar su tijekom gašenja požara u kući zatekli mrtvu žensku osobu. Požar je ugašen u 5.35 sati.

U požaru je smrtno stradala 87-godišnja hrvatska državljanka koja je u opožarenoj kući sama stanovala.

'Policijski službenici Policijske postaje Zadar te kriminalistički tehničari Službe kriminalističke policije proveli su očevid uz stručnu pomoć inspektora zaštite od požara Ravnateljstva civilne zaštite. 

Očevidom je utvrđeno kako je do požara došlo u jednoj od prostorija obiteljske kuće zbog kvara na električnoj noćnoj lampi koja se zapalila te se vatra proširila na ostale dijelove prostorije u kući', priopćeno je iz PU zadarske.

Policija će o događaju proslijediti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru.

Vaša reakcija na temu