Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRAŽE SE OČEVICI Jeste li svjedočili sudaru na Širini?

TRAŽE SE OČEVICI Jeste li svjedočili sudaru na Širini?

Netko je prošao kroz 'crveno'

Oko 9.50 sati  u Solinu, na raskrižju Ceste D8 i Ulice Stjepana Radića (na Širini), dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila. Ozlijeđene su tri osobe.

Policija treba vašu pomoć.

'Nesreća se dogodila zbog nepoštivanja crvenog svjetla na semaforu od strane jednog od vozača sudionika. Za potrebe kriminalističkog istraživanja i utvrđivanja svih činjenica i okolnosti koje su prethodile nastanku prometne nesreće pozivamo svjedoke  kao i sve osobe  koje imaju korisnih saznanja o nastanku navedene prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije Split na brojeve telefona 021 504-010, 021 504-036, ili osobnim dolaskom, Put Plokita 81', poručuju iz policije.

Vaša reakcija na temu