Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU vukovarsko-srijemska PROMETNA NA A3 Teretnjak se prevrnuo i zapalio, na terenu bile sve žurne službe

PROMETNA NA A3 Teretnjak se prevrnuo i zapalio, na terenu bile sve žurne službe

Policija objavila detalje

U 9.10 sati zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na autocesti A3 (Zagreb-Lipovac), u blizini odmorišta Bošnjaci, u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo, teretni skup vozila registracijskih oznaka Srbije.

Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici i druge žurne službe.

Djelatnici hitne medicinske pomoći pružili su prvu pomoć vozaču teretnog automobila te utvrdili kako u prometnoj nesreći nije zadobio ozljede.

Na mjestu događaja intervenirali su i pripadnici JVP Županja koji su lokalizirali požar na vozilu.

15.30 - Na mjestu prometne nesreće prvi se zatekao policijski službenik PGP Bajakovo u službi koji je i dojavio o prometnoj nesreći Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Policijski službenik odmah je izvukao vozača, 57-godišnjeg državljanina Srbije iz teretnog automobila, poduzeo mjere otklanjanja opasnosti i za druge osobe koje su se zatekle na mjestu događaja te s protupožarnim aparatom započeo gašenje požara na teretnom automobilu do dolaska pripadnika JVP Županja.

Nakon lokaliziranja požara, policijski službenici Postaje prometne policije Vinkovci obavili su očevid kojim je utvrđeno kako je oko 9.05 sati, prilikom upravljanja teretnim skupom vozila registracijskih oznaka Srbije sjevernim kolničkim trakom autoceste A3 u smjeru Zagreba, uslijed nepropisne radnje vozilom (naglo skretanje ulijevo i udesno) došlo do zanošenja skupa vozila, probijanja odbojne ograde i prevrtanja vozila, gdje se zaustavilo popriječeno preko južne kolničke trake autoceste u smjeru Lipovca, nakon čega je izbio požar na vozilu.

Zbog počinjenog prometnog prekršaja kojim je izazvao prometnu nesreću, 57-godišnjem vozaču je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna.

Promet je spomenutom dionicom autoceste A3 bio obustavljen do 13.48 sati.

Vaša reakcija na temu