Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

Donosimo spisak otvorenih natječaja u 10 tvrtki

Posao.hr - vaša ključna destinacija za pronalazak posla. Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna i započnite svoju novu karijeru!

Posao.hr za klijenta traži Sobara (m/ž) za rad u aparthotelu u Dalmaciji. Posao uključuje čišćenje apartmana. Poslodavac nudi plaću od 1,400 € neto i osiguran smještaj. Poželjno je iskustvo na sličnim poslovima, a minimalna stručna sprema je osnovna škola. Prijavite se putem linka do 22.5.2024.

Ramda d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u Kaštel Sućurcu. Posao uključuje rad sa kupcima, preuzimanje robe, slaganje robe te rad na računalnoj blagajni. Poslodavac nudi puno radno vrijeme, rad u 2 smjene te naknadu za prijevoz. Zahtjevi uključuju srednju školu i minimalno jednogodišnje radno iskustvo. Prijavite se putem linka do 6.6.2024.

Hervis d.o.o. traži Preuzimatelja robe (m/ž) za rad u Splitu. Idealni kandidat je organiziran, fleksibilan te ima osnovnu informatičku pismenost. Ako volite sport i samostalan strukturirani rad, ovo bi mogao biti posao za vas. Prijavite se putem linka do 6.6.2024.

Le Méridien Lav, Split zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Splitu. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, mogućnost napredovanja, edukacije, redovita primanja te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 3.6.2024.

Leder & Schuh d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za HUMANIC trgovinu u TC Mall of Split. Posao uključuje aktivnu prodaju, rukovođenje, naplatu, blagajnički proces te uređenje izloga i prezentaciju robe. Prednost imaju kandidati sa završenom trgovačkom školom i iskustvom u prodaji, ali nije uvjet. Prijavite se putem linka do 7.6.2024.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži Vozača (m/ž) za posao u Splitu. Poželjno je radno iskustvo u istim ili sličnim poslovima te fleksibilnost u pogledu mjesta rada. Nude se atraktivna primanja i pogodnosti, strukturirano uvođenje u posao, poticajno, dinamično i inovativno radno okruženje te popust za zaposlenike u dućanima. Prijavite se putem linka do 20.5.2024.

Deltron d.o.o. traži Skladištara (m/ž) za rad u Splitu. Nudi se odlična atmosfera, sigurno radno mjesto, mogućnost učenja i napredovanja, nagrade za poslovne uspjehe i trud, dodatno zdravstveno osiguranje, multisport kartica te plaćen vrtić za djecu zaposlenika. Prijavite se putem linka.

Manas d.o.o. traži Pomoćnog slastičara (m/ž) za rad u Splitu. Glavne odgovornosti uključuju pomoćne poslove vezane uz izradu slatkih jela i pekarskih proizvoda te odgovornost i marljivost u poslu. Traži se osoba s minimalno srednjom školom, poželjnim radnim iskustvom na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se putem linka do 19.5.2024.

Z.U.O. Prva Maslina traži Čistačicu (m/ž) za čišćenje i održavanje apartmana u Baškoj Vodi. Osiguran je individualni smještaj. Poželjno je radno iskustvo čišćenja u turizmu, a minimalna stručna sprema je srednja škola. Posao je na određeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 22.5.2024.

Studenac d.o.o. traži Specijalista IT - tehničara (m/ž) za rad u Dugopolju. Potrebno je SSS/VŠS informatičkog smjera, 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima te poznavanje rada u Windows/Linux okruženju i Engleskog jezika. Prijavite se putem linka do 22.5.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u vašoj karijernoj potrazi!

Vaša reakcija na temu