Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Vatrogasci Pirovac PODLETIO POD KAMION Motociklist zadobio teške i po život opasne ozljede

PODLETIO POD KAMION Motociklist zadobio teške i po život opasne ozljede

Pokušao izbjeći sudar pa ušao u suprotni smjer

U 12.50 sati na državnoj cesti D-8 u blizini Pirovca- Prosika, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je vozač motocikla zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

'Prometna nesreća se dogodila na način da je 50-godišnji državljanin Poljske upravljao motociklom poljskih nacionalnih oznaka, dolaskom do desnog nepreglednog zavoja nije prilagodio brzinu kretanja motocikla preglednosti, te osobinama ceste tako da motocikl može pravodobno zaustaviti pred svakom zaprekom koju u konkretnim uvjetima može predvidjeti. 

Uslijed toga u pokušaju izbjegavanja udara u zadnji dio osobnog automobila šibenskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 42-godišnjaka, u kočenju gubi nadzor nad upravljačem motocikla te prelazi na prometnu traku. 

Potom skupa s motociklom pada i udara u prednji dio teretnog automobila šibenskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 43-godišnjak', priopćeno je iz PU šibensko-kninske..

Vozač motocikla je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu u Šibeniku.

Vaša reakcija na temu