Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na Trsteniku se slavi dan kotara

Na Trsteniku se slavi dan kotara

Zajedničko gledanje utakmice Hrvatska - Italija na velikom video zidu

Trstenik organizira proslavu povodom Dana kotara koja se ove godine  organizira u Šimunovićevoj ulici u ponedjeljak, 24. lipnja.

- Svake godine organiziramo nešto novo. Prije nekoliko godina je bio veliki koncert TBF-a u Papandopulovoj ulici, prošle godine je proslava bila u Ljubićevoj ulici, a ove godine smo odlučili Dan kotara Trstenik proslaviti u Šimunovićevoj ulici. 

Cilj je da uvijek kreiramo novi sadržaj koji ćemo prezentirati kroz brojne manifestacije na različitim dijelovima našeg kvarta - govori nam Damir Barbir, predsjednik Gradskog kotara Trstenik.


Povodom Dana kotara Trstenik i blagdana sv. Ivana, u ponedjeljak 24. lipnja očekuje nas bogat program.

Od 19 sati u feštu će nas uvesti glazbeno scenski spektakl 'Čarobni animatori'.
U 20 sati je hrana i piće za sve, a od 21 sati zajedničko gledanje ključne utakmice Hrvatska - Italija na velikom video zidu.

- Pozivam sve prijatelje Trstenika, ali i sve ljude dobre volje da nam se pridruže na našoj fešti. Radujemo se Vašem dolasku! - zaključuje Damir Barbir.

Vaša reakcija na temu