Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

Donosimo spisak otvorenih natječaja u 10 tvrtki

Posao.hr - vaš ključ do novih poslovnih prilika. Pogledajte 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovog tjedna!

Jadrandrvo d.o.o. u Kaštel Novom traži Pomoćnog radnika u stolariji (m/ž) za obavljanje pomoćnih zadataka u procesu proizvodnje, pakiranja i skladištenja. Plaća je u rasponu od 1200 € do 1600 € neto, a nudi se mogućnost napredovanja. Poželjna je srednja stručna sprema, s prednošću za kandidate tehničkog smjera, te osnovno znanje rada na računalu. Prijavite se putem linka do 17.6.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) za rad u Trogiru. Nudi se mogućnost razvoja i napredovanja, dodatne edukacije, prijateljsku organizacijsku kulturu te redovna primanja, naknadu za obrok, bonuse za ostvarene prodajne budžete te popuste za zaposlene. Prijavite se putem linka do 19.6.2024.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's nudi nekoliko novih pozicija (m/ž) za rad u svojim restoranima na različitim lokacijama u Poreču, Rovinju, Puli, Rijeci, Zadru, Šibeniku i Splitu. Nudi se konkurentna plaća, ovisno o lokaciji, plaćeni liječnički pregled, osiguranu uniformu i radnu obuću, fleksibilno radno vrijeme te mogućnost osobnog rasta i razvoja. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Mlakar Viličari d.o.o. traži Servisnog tehničara (m/ž) za viličare za područje Zagreba i okolnih županija. Nude se stimulativna primanja, zaposlenje na neodređeno vrijeme, mogućnost razvoja karijere unutar tvrtke, stručno školovanje u inozemstvu, uredno radno vrijeme, terensko vozilo, te mobitel i laptop. Prijavite se putem linka do 23.6.2024.

Jadrandrvo d.o.o. traži Pomoćnog radnika u stolariji (m/ž) za radno mjesto u Kaštel Novom. Poslovi obuhvaćaju pomoćne zadatke u procesu proizvodnje, pakiranje i skladištenje. Nudi se mogućnost napredovanja u poslu, a plaća je u rasponu od 1200 € do 1600 € neto. Prijavite se putem linka do 17.6.2024.

AS Kramar d.o.o. traži kandidate za dvije novootvorene pozicije (m/ž) za rad u Kaštel Lukšiću. Radi se na određeno, s mogućnošću stalnog zaposlenja. Od kandidata se očekuje SSS/VŠS/VSS u trgovačkom, tehničkom ili ekonomskom području, komunikativnost, točnost, organiziranost, odgovornost, snalažljivost, vozačka dozvola B kategorije, dobro poznavanje rada na računalu te minimalno jedna godina radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

Protekta d.o.o. traži Električara / Elektroinstalatera (m/ž) za rad u Zagrebu, Splitu i Istri. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, a iskustvo nije uvjet. Prijavite se putem linka do 16.6.2024.

Coordinatio d.o.o. traži Agenta za rad na računalu (m/ž) za rad u Splitu. Posao spada u kategoriju administrativnih zanimanja, a plaća varira od 950 € do 1200 € neto. Prijavite se putem linka do 14.6.2024.

Amrest Adria d.o.o. / KFC traži Djelatnika u restoranu brze prehrane (m/ž) za rad u Splitu. Nude se ugovor na neodređeno, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost rada na puno ili nepuno radno vrijeme te brojne pogodnosti poput dodatnog bonusa, besplatnih treninga i popusta za zaposlenike Amresta. Prijavite se putem linka do 16.6.2024.

Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traži Montera centralnog grijanja i klimatizacije (m/ž) za izradu instalacija centralnog grijanja i klimatizacije u stambenim zgradama. Posao je u Njemačkoj i Hrvatskoj, a nudi se odlično plaćena satnica od 15 eura, plaćeni smještaj i pokriveni troškovi prijevoza. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo s instalacijama centralnog grijanja, te poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Vaša reakcija na temu