Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

Donosimo spisak otvorenih natječaja u 10 tvrtki

Posjetite posao.hr i pronađite svoj idealan posao. Ovdje možete pregledati 10 atraktivnih pozicija otvorenih samo za vas ovog tjedna!

Manpower traži Savjetnika u terenskoj prodaji (m/ž) za područje Republike Hrvatske. Kandidati trebaju imati razvijene komunikacijske vještine i biti motivirani. Plaća uključuje dodatne mjesečne nagrade, božićnicu, regres, besplatni smartphone i druge beneficije. Prijavite se putem linka do 7.8.2024.

KTC d.d. traži Sobarice (m/ž) za rad u Baškoj Vodi. Posao je sezonski, uz osiguran smještaj i hranu. Traže se tri radnika. Prijavite se putem linka do 16.7.2024.

Leder & Schuh d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za HUMANIC trgovinu u TC Mall of Split. Poželjna je trgovačka škola i iskustvo u prodaji, ali nije uvjet. Nude se raznovrsie zadatci, obuka, popust za djelatnike i premije za prodajne rezultate. Prijavite se putem linka do 4.8.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

MD konstrukcije d.o.o. traži Monter(a) metalnih konstrukcija (m/ž) za rad na terenu u Hrvatskoj. Početna plaća je 1750 eura neto, uz osiguran prijevoz, smještaj, topli obrok, božićnicu i uskrsnicu. Potrebna je spremnost za terenski rad, sposobnost rada na visini, samostalnost, te srednja škola i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 26.7.2024.

Mlakar Viličari d.o.o. traži Servisnog tehničara za viličare (m/ž) za rad na području Zagreba i okolnih županija. Kandidati trebaju imati iskustvo u elektronici, mehanici, autoelektrici ili automehanici te vozačku dozvolu B kategorije. Nudi se stalni radni odnos, stimulativna primanja, stručno školovanje u inozemstvu, terensko vozilo, mobitel i laptop. Prijavite se putem linka do 23.7.2024.

B for Business d.o.o. traži više Modnih konzultanata u prodaji / Prodavača (m/ž) za poznati modni lanac u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Puli. Kandidati trebaju biti ambiciozni, usmjereni na rezultate, timski igrači i komunikativni, s iskustvom u modnoj industriji. Nudi se mogućnost profesionalnog razvoja, bonuse za rezultate, božićnica te inspirativno radno okruženje. Prijavite se putem linka do 24.7.2024.

Galea Azzuro d.o.o. traži Trgovca/Prodavača (m/ž) za rad u Splitu - centru. Potrebna je srednja stručna sprema, poznavanje engleskog jezika i rada na blagajni. Nudi se rad u profesionalnom timu, sezonski rad, plaćeni prekovremeni i mogućnost stimulacije. Prijavite se putem linka do 14.7.2024.

Le Méridien Lav traži Mornara (m/ž) za sezonski posao u Marini Lav. Traži se osoba s znanjem engleskog jezika i motivacijom za rad u hotelu visoke kategorije. Nudi se rad u internacionalnom okruženju s mogućnostima za edukaciju, usavršavanje, sezonske nagrade i stimulativna primanja. Prijavite se putem linka do 12.7.2024.

V.I.T. PRIJEVOZ za usluge i prijevoz traži Vozača dostavljača (m/ž) za područje Splita. Posao uključuje dostavu za DHL, a zahtijeva vozačku dozvolu kategorije B, poznavanje engleskog jezika, iskustvo vožnje kombija te poželjno poznavanje adresa u Splitu. Radno vrijeme je puno, a nudi se prijevoz u cijelosti. Prijavite se putem linka do 10.7.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Vaša reakcija na temu