Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tvrtka Žnjan objavila javni poziv za prodaju modula različite namjene

Tvrtka Žnjan objavila javni poziv za prodaju modula različite namjene

Rok za podnošenje prijava je do 27. rujna do podne

Tvrtka Žnjan d.o.o. objavila je javni poziv za dostavu ponuda za prodaju modula različite namjene. Riječ je o ugostiteljskim, sanitarnim te skladišnim modulima, a svi imaju rješenje Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja o tipskom objektu. Pisane prijave sa svim obaveznim prilozima za sudjelovanje na licitaciji zainteresirani subjekti mogu dostaviti u zatvorenoj omotnici na adresu tvrtke Žnjan d.o.o., Kralja Zvonimira 14, Split, a najkasnije do 27. rujna 2024. godine do 12 sati.

Početna cijena bez PDV-a za module je 2000 eura. Tvrtka Žnjan d.o.o. prihvatit će najvišu ponuđenu cijenu za module, a u slučaju da ponuditelj ponudi nižu cijenu od početne, tvrtka Žnjan d.o.o. može, ali i ne mora prihvatiti tu ponudu.

Pregled modula i javna licitacija održat će se na Žnjanskom platou gdje se moduli trenutno nalaze i to 30. rujna s početkom u 10 sati. Pisanu obavijest s pozivom za pregled modula e-mailom će dobiti svi natjecatelji čije pisane prijave zadovoljavaju uvjete iz ovog Javnog poziva.

Kriterij za odabir najpovoljnije ponude je najviša ponuđena cijena za modul, uz uvjet da ponuda zadovoljava i sadržava sve elemente tražene pozivom.

Više informacija o potrebnim dokumentima, pravilima i načinu prijave zainteresirani mogu pročitati na stranicama tvrtke https://znjan.hr, gdje ujedno mogu i preuzeti dokumentaciju za javni natječaj.

Vaša reakcija na temu