Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U LISICAMA JE DOVELI NA SUD Poznata manekenka dobila devet dana zatvora zbog sukoba s policijom u splitskom centru Bauhaus

U LISICAMA JE DOVELI NA SUD Poznata manekenka dobila devet dana zatvora zbog sukoba s policijom u splitskom centru Bauhaus

Od piste do ćelije

Švedska manekenka Isabella Viola Lindblom danas je završila svoj devetodnevni boravak iza rešetaka. Još 15. lipnja uhićena je zbog remećenja reda i mira u centru Bauhaus. Četiri sata provela je u centru, a djelatnici su pozvali policiju uz obrazloženje da smeta posjetiteljima. 

Kada je policajac stigao, zatekao ju je na odjelu za prodaju cvijeća. Šveđanka je odbila napustiti centar. Počela je vikati pa je pozvano pojačanje. Stigla su još dva policajca te su primijenili silu, tj. zahvat 'ključ na lakat' prema Šveđanki kako bi je izveli. Ispostavilo se i da je bila alkoholizirana, izmjereno joj je 1,26 promila. Bila je žedna pa je pila gin koji je imala sa sobom, pojasnila je. 

Odveli su je na psihijatriju, no tamo su zaključili da nije za njih. Privedena je na Općinski prekršajni sud u Splitu te joj je određeno zadržavanje u zatvoru na Bilicama do rasprave koja je danas održana. 

Budući da je negirala prekršaj, sutkinja je odlučila saslušati policajce koji su bili na intervenciji u Bauhausu nakon čega je donesena presuda. Lindblom je osuđena na (već izdržanih) devet dana zatvora, a sutkinja ju je obavezala i da plati troškove postupka u visini od 300 kuna. 

Manekenku su potom odveli do zatvora da se 'razduži', nakon čega će biti puštena na slobodu. 

Lindblom je prije mjesec dana dospjela u hrvatske medije kada se otkrilo da je zauzela otočić Jaz kod Rogoznice. Navodno je tjerala ljude, a donijela je i nekoliko kokošiju. Na koncu se pokupila s otočića i zaputila put juga do Splita i centra Bauhaus gdje ju je pokupila policija. 

Priveli su je na sud jer joj ovo nije bio prvi prekršaj. Naime, prošle godine je u jednom splitskom hotelu mahala plastičnim pištoljem.

Vaša reakcija na temu