Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović UBIJEN ČLAN ZLOČINAČKE ŽELJKA RAJIĆA Na Malačkoj nađen mrtav Petar Vuknić, policija privela muškarca koji je posljednji bio s njim

UBIJEN ČLAN ZLOČINAČKE ŽELJKA RAJIĆA Na Malačkoj nađen mrtav Petar Vuknić, policija privela muškarca koji je posljednji bio s njim

Jučer je prijavljen nestanak

Večeras je na području Malačke nađen mrtav Petar Vuknić. Protiv njega se vodio postupak na Županijskom sudu u Splitu za sudjelovanje u zločinačkoj organizaciji Željka Rajića i pokušaj ubojstva Joze Čabraje.

Policija sumnja u nasilnu smrt, tj. ubojstvo, a na kriminalističkom istraživanju nalazi se Dragomir Petrović zvani Buvel koji je prije dva dana bio s Vuknićem u jednom splitskom hotelu.

Njihove obitelji prijavile su nestanak, a Petrović se, kako neslužbeno doznajemo, danas predao. Nakon toga je pronađeno i tijelo. Privedenom su prije desetak godina sudili zbog ubojstva iz koristoljublja starice u Njemačkoj. Bio je svjedok u istrazi USKOK-a protiv zločinačke organizacije Željka Rajića jer mu je brat ranjen hicima iz vatrenog oružja kod teretane Guliver. Morao je platiti 10 tisuća eura da ga puste na miru. Tako mu je poručeno dok je ležao u bolnici prostrijeljenih nogu.

Evo što su nam kazali u PU splitsko-dalmatinskoj:

'Jučer tijekom dana prijavljen nam je nestanak dvojice muškaraca koji su posljednji put viđeni zajedno 3. veljače 2022.godine na području grada Splita.

Odmah po zaprimljenim prijavama nestanaka pokrenuto je intenzivno traganje za osobama. Jučer tijekom dana na području Splita pronađeno je osobno vozilo koje koristi jedan od njih. Jedan od muškaraca za kojim smo tragali danas tijekom dana je pronađen, nalazi se u službenim prostorijama i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Danas oko 18:30 sati na području Malačke policijski službenici pronašli su tijelo muške osobe. O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo. Mjesto događaja je osigurano i obaviti će se očevid', kazali su iz PU splitsko-dalmatinske.

Vuknić je prvi član organizacije Željka Rajića koji se nagodio s USKOK-om i izašao iz zatvora nakon što je osuđen na tri godine zatvora za svoju ulogu u pokušaju ubojstva Joze Čabraje. No, ubrzo se predomislio i srušio sporazum na Vrhovnom sudu. Tvrdio je da mu nije dobro pojašnjeno što zapravo potpisuje. 

Vaša reakcija na temu