Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović UPRAVNO VIJEĆE PARK ŠUME MARJAN Večeras smjenjuju Grubšića zbog stabla posječenog na Benama?

UPRAVNO VIJEĆE PARK ŠUME MARJAN Večeras smjenjuju Grubšića zbog stabla posječenog na Benama?

Mirko Ruščić, predsjednik Upravnog vijeća, kaže da je smjena ravnatelja na dnevnom redu

Damir Grubšić, ravnatelj Javne ustanove za upravljanje park šume Marjan bit će, kako doznajemo, smijenjen na sjednici Upravnog vijeća koja se održava večeras.

Da je tema smjena Grubšića potvrdio nam je i predsjednik Upravnog vijeća Mirko Ruščić.

- Svi su potvrdili dolazak. Razloga za smjenu ima više, ali možemo se čuti nakon sjednice - kratko nam je kazao Ruščić.

Upravno vijeće drži HGS, s Grubšić je postavljen baš kao kandidat Željka Keruma.

Međutim, očito se 'oteo' poslušnosti, a svoj stav je iskazao i prijavama zbog nelegalne siječe tijekom sanacije šume zbog potkornjaka.

 Ono što je, izgledno, presudilo, Grubšiću je što je prijavio bespravnu sječu bora kraj ugostiteljskog obrta na Benama.

Grubšić je preživio smjenu na sjednici zakazanoj za 27.travnja, kada je ipak odgođena, ali sad će, prema riječima Ruščića svi biti na broju.

Kerum je u travnju, podsjetimo, rekao da je politika tražila poene, a on je ispao naivan.

- A njega nije stavila politika, nego ja. Nema se što on dokazivati Čikotiću i Puljak, nego meni. Više je počeo voditi računa o tome kako će se dodvoriti nekim grupama poput Društva Marjan, a ti se danas na Marjanu nemaš di popišat nego na Benama, a i tamo je zahod premali. Sve su to sitni interesi. Osobno sam izgubio veliki novac na Marjanu. Na Bene i Prvu vodu potrošio sam 17.600.000 kuna, a što sam dobio? Da me prozivaju novinari - kazao je tada Kerum za Dalmatinski portal.

Vaša reakcija na temu