Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP VEĆ SU GA PRIJAVLJIVALI Zasadio plantažu marihuane ispred kuće

VEĆ SU GA PRIJAVLJIVALI Zasadio plantažu marihuane ispred kuće

Lani su ga uhvatili s 800 grama 'trave'

Policija je došla do saznanja da se 22-godišnjak bavi uzgojem marihuane, pa su od Općinskog suda u Dubrovniku dobili nalog za pretres. Plantažu su našli ispred obiteljske kuće. 


Očevidom je utvrđeno da je posađeno ukupno 16 stabljika visine 102 do 223 cm. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je pronađena marihuana bila namijenjena daljoj preprodaji krajnjim korisnicima s područja Konavala i šireg dubrovačkog područja.

Osumnjičeni 22-godišnjak je uhićen i, uz kaznenu prijavu, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, kasno sinoć doveden pritvorskom nadzorniku.

- Osumnjičeni 22-godišnjak višestruki počinitelj kaznenih djela i prekršaja koji je u isto ovo vrijeme prošle godine kazneno prijavljen zbog pronalaska preko 800 grama marihuane koja je bila pakirana u desetak manjih vrećica spremnih za dalju prodaju, a pronađena je tijekom pretrage njegove obiteljske kuće - dodali su iz policije.


Vaša reakcija na temu