Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić VIDEO Novi splitski gradski vijećnik: 'Šuta nije nikakva promjena! Evo što ćemo mi imati'

VIDEO Novi splitski gradski vijećnik: 'Šuta nije nikakva promjena! Evo što ćemo mi imati'

'MOST može osvježiti tu ponudu'

Novi splitski gradski vijećnik iz redova MOST-a Gvido Piasevoli gostovao je u Konsenzusu TV Dalmacije gdje je izjavio kako Tomislav Šuta nije nikakva promjena te je najavio da će MOST možda imati kandidatkinju za gradonačelnicu.

- Kandidat HDZ-a nije promjena. To nije bitna promjena jer su mentaliteti isti. Jedina bitna promjena će biti kada MOST da gradonačelnika - kazao je Piasevoli i komentirao aktualne kandidate za gradonačelnika.

- Manje više sve je to već viđeno sa svim dobrim i lošim stranama. Mislim da MOST može osvježiti tu ponudu. Možda čak i sa ženom - otkrio je Piasevoli te je dodao kako je uvjeren da će MOST na predstojećim lokalnim izborima u Splitu biti nezaobilazan svim stranama u Gradskom vijeću.

Vaša reakcija na temu