Foto: Veljko Martinović Vlatka Pokos želi pomoći splitskom trostrukom ubojici, na Instagramu je objasnila zašto

Vlatka Pokos želi pomoći splitskom trostrukom ubojici, na Instagramu je objasnila zašto

Smatra daje Filip Zavadlav žrtva korumpiranog društva i svoje disfunkcionalne obitelji

Vlatka Pokos je na Instagramu objavila kako želi pomoći Filipu Zavadlavu, splitskom trostrukom ubojici, jer smatra da je žrtva korumpiranog sustava i svoje disfunkcionalne obitelji. Na svom je profilu objavila broj računa za skupljanje novčane pomoći za Zavadlava. Pojasnila je kako je kao i mnogi drugi u Hrvatskoj pratila vijesti o Filipu i njegovom ubojitom pohodu te da je ono što je učinio nepojmljivo zdravom razumu, ali da ona prema tom mladiću osjeća samo sažaljenje. 

- Filip je rezultat duboko korumpiranog društva u kojem ne funkcionira apsolutno ništa, osim uhljebničkog lopovluka. Filip je rezultat takvog sustava koji uspješno uništava Hrvatsku na čelu s (prvenstveno) HDZ-om. Filip i njegova braća nikada nisu imali šanse postati normalni građani ove zemlje jer nitko nije čuo njihov dječji plač i vapaj za pomoć. Filip pripada generaciji mladih ljudi koja čitav svoj život u Hrvatskoj gleda nepravdu, bezakonje, lopovluk, nemoral i lažni katolicizam. Generacije koja pravdu uzima u svoje ruke jer ne vjeruje nikome. Filip je žrtva svoje disfunkcionalne obitelji i društva. I zato vjerujem da mu treba pomoći -pojasnila je Pokos.

Nakon toga je objavila i poziv za zagrebački prosvjed u nedjelju.

- Žao mi je što nisam u Hrvatskoj jer bih se svakako pridružila ovom i svim drugim prosvjedima protiv korumpiranog sustava i gramzljivih, nemoralnih političara koji uništavaju našu predivnu zemlju! Trebamo nove ljude, pametne i nekompromitirane! Hrvatska ih ima! Pozdravljam mlade ljude koji se samoorganiziraju i bore protiv nepravde! - zaključila je.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(58726, "");
Pregledaj komentare