Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Vozači u Splitu i Imotskom uhvaćeni za volanom s više od 2 promila

Vozači u Splitu i Imotskom uhvaćeni za volanom s više od 2 promila

Obojica su od ranije poznati policiji

Policija je jučer, oko 3.30 sati, na području Splita zaustavila vozilo kojim je upravljao 20-godišnjak koji im je poznat kao počinitelj prometnih prekršaja. Alkotestom je utvrđeno kako ima 2 promila alkohola u organizmu, a u zadnju godinu dana to mu je treći put da je uhvaćen pijan za volanom.

'S obzirom na to da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je uhićen i smješten u posebne prostorije policije gdje je zadržan do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Po završetku kriminalističkog istraživanja uz optužni prijedlog odveden je na Općinski prekršajni sud te je traženo zadržavanje zbog postojanja sumnje u ponavljanje prekršaja i izricanje kazne zatvora. Nakon saslušanja sud ga je pustio na slobodu', poručuje policija.

U petak su u Imotskom zaustavili 41-godišnjaka kojem su izmjerili 2,33 promila alkohola u organizmu. I on je ranije već kažnjavan zbog vožnje u pijanom stanju. Nakon što se otrijeznio priveli su ga na sud gdje je kažnjen novčanom kaznom.

Vaša reakcija na temu