Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović VRIJE ZBOG BENA Ivošević Sanaderu: 'Torbaru moj, bar osigurajte anitbiotike za djecu koju izlažete bakterijama'

VRIJE ZBOG BENA Ivošević Sanaderu: 'Torbaru moj, bar osigurajte anitbiotike za djecu koju izlažete bakterijama'

Cijeli dan traje prepucavanje oko situacije kod Kerumovog restorana

Nakon što se doznalo za katastrofalne mikrobiološke nalaze na obalnoj pojasu plaže na Benama, cijeli dan traje prepucavanje političara. Najprije je Bojan Ivošević prozvao šefa županijskog HDZ-a Antu Sanadera da mu je važnija politička trgovina s Kerumom nego zdravlje djece, njegova je supruga, naime, kao šefica tima ViK-a obišla područje i nije utvrdila ništa nezakonito, a potom je Sanader uzvratio u izjavi za Slobodnu Dalmaciju kako ne može liječiti takve pacijente, misleći na Ivoševića.

Zamjenik Ivice Puljka uzvratio je večeras objavom na Facebooku. 

'Ivošević za stanje na Benama krivi HDZ, zvali smo Sanadera, nije mu ostao dužan: 'Takve pacijente ne mogu liječiti'

Torbaru moj, za moje mišljenje o stranci osuđenoj za pljačku Hrvatske možda nema lijeka, al osigurajte bar antibiotike za djecu koju izlažete bakterijama na Benama radi profita koalicijskih partnera. 

Đon obraz', napisao je.


Vaša reakcija na temu