Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Za promet se do ožujka zatvara dio Ulice ispod sv. Lovre

Za promet se do ožujka zatvara dio Ulice ispod sv. Lovre

Radi se projekt aglomeracije Split-Solin

U sklopu Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split-Solin, trenutno se izvode opsežni radovi koji imaju ključnu ulogu u poboljšanju sustava odvodnje i vodoopskrbe grada Splita, izvijestili su iz ViK-a. 

Radovi su obuhvaćeni ugovorom P3, koji nosi naziv 'Optimalizacija spoja sustava odvodnje sjevernog sliva s rekonstrukcijom i dogradnjom sustava vodoopskrbe i odvodnje Grada Splita'.

'Stoga, u ponedjeljak, 30. rujna 2024. uspostavit će se privremena regulacija prometa u dijelu Ulice ispod sv. Lovre. Dio te ulice zatvorit će se za sav promet sukcesivno odvijanju radova, dok će se stanarima omogućiti pristup kućama uz zonu radova. Planirano trajanje radova je do ožujka 2025. godine. Svi stanari predmetnih lokacija pravovremeno će biti obaviješteni o izvođenju radova te vremenskom roku u kojem se isti planiraju izvesti. Zahvaljujemo na strpljenju', poručuju iz Vodovoda i kanalizacije.

Vaša reakcija na temu