Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ZAISKRILO NA SKUPŠTINI Bulj Sanaderu: 'Kopirate partnera Pupovca'; HDZ-ovac: 'Vi ste isti Ivošević'

ZAISKRILO NA SKUPŠTINI Bulj Sanaderu: 'Kopirate partnera Pupovca'; HDZ-ovac: 'Vi ste isti Ivošević'

Ranko Ostojić je zatražio da se promijeni i redoslijed sjedenja

Predsjednik Kluba vijećnika SDP-a Ranko Ostojić je zatražio da se promijeni i redoslijed sjedenja, odnosno da u skladu s demokratskom praksom da ljevica ne sjedi desno. Replicirao je predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a Ante Sanader.

- Mi to ne želimo radi Mira Bulja, da ga stavimo u ljevicu. Ovo je njegovo stalno mjesto, neka on ostane kod vas - kazao je Sanader.

Pozvao je na formiranje radnih tijela čim prije, kako bi Skupština mogla nesmetano raditi. Marko Žaja je za govornicom kazao kako je predsjednik Županijske skupštine oslobođen odgovornosti i da je ostao u Domovinskom pokretu. 

- Kao Klub vijećnika ćemo se dogovoriti o svemu.

Pohvaljujem ideju predsjednika o podjeli sudionika radnih tijela, odnosno da budu članovi po osvojenim mandatima - kazao je Žaja.

Gorana Rosandić se javila za riječ i navela da stranka Centar nije odbila sudjelovati u radnim tijelima, ali da neće na ovaj način.

- Želimo da se Domovinski pokret izjasni jesu li većina, a ne da se kao igrači uključe s klupe na jednoj ili drugoj strani - rekla je Rosandić.

Mostov Miro Bulj se obratio Sanaderu.

- Dobar prijedlog Sanadera, kao da je učio od koalicijskog partnera, Milorada Pupovca - bocnuo ga je.

Sanader je replicirao: 'Bulj je prespavao mjesec dana, nije sudjelovao u radu predstavnika klubova, vaš predstavnik je bio i složio se s podjelom. Vidi se da ste se promijenili otkada ste u koaliciji s Ivoševićem'.

Bulj je uzvratio da je Ivošević mlađi i ljepši od njega.

- Nisam govorio o fizičkoj sličnosti. Ja sam govorio o retorici, a vi retorički dosljedno kopirate SDSS, čelnika vaše koalicije - dobacio je Bulj.

- To sam ja rekao, retorički i nastupom kopirali ste Ivoševića. Samo naprijed - završio je potom Sanader.

Vaša reakcija na temu