Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zapaljen automobil Splićaninu koji je završio u izolaciji nakon povratka iz Italije

Zapaljen automobil Splićaninu koji je završio u izolaciji nakon povratka iz Italije

Četiri dana nakon što su mediji prenijeli njegovu priču planuo je auto u kojem je snimio video

Automobil Citroen C3, koji je rano jutros planuo, na parkingu u Paraćevoj ulici u Splitu, u vlasništvu je supruge Splićanina koji je prije četiri dana snimio u njemu video o svom lošem iskustvu s povratkom iz Italije i Austrije i nemogućnošću pronalaska adekvatnog smještaja u kojem bi proboravio 14 dana u izolaciji. Policija je utvrdila da je požar podmetnut. Provode kriminalističko istraživanje. 

Splićanin koji je snimio video po zanimanju je vozač. Kada se vratio u Hrvatsku određena mu je samoizolacija. Kući zbog obitelji nije mogao, a u karantenu ga nisu primili zbog toga što nije strani državljanin. Smještaj mu je ponudio prijatelj na selu, no susjedi nisu bili oduševljeni. Pokušao je rezervirati 14 dana smještaja preko agencije pa je i to propalo kada se doznalo da mu je određena izolacija. 

Na kraju se ipak snašao. 

'Nakon objave videa javljali su se prijatelji i poznanici nudeći pomoć, ali i stotine meni nepoznatih ljudi koji su nesebično ponudili svoju pomoć pa čak i kuće sa samoizolaciju, no mi smo se u tom trenutku već bili snašli. To mi je vratilo vjeru u ljude! Kada samoizolacija završi, svo svoje vrijeme i resurse stavit ću na raspolaganje civilnoj zaštiti kako bih mogao biti na pomoći starima, nemoćnima i onima kojima je pomoć potrebna', kazao nam je. 

Paljevinu nije želio komentirati.

Vaša reakcija na temu