Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZAVRŠIO U ZATVORU Partnericu silovao i premlatio, snimao kako je udara

ZAVRŠIO U ZATVORU Partnericu silovao i premlatio, snimao kako je udara

Mjesec kasnije zaprijetio je da će joj biti još gore

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv 27-godišnjaka zbog teškog kaznenog djela protiv spolne slobode, nasilja u obitelji i prijetnje. Terete ga da je u listopadu prošle godine silovao i premlatio 31-godišnju partnericu.

Ženu je uhvatio za prsa, stavio joj jastuk na lice i gušio je. To je ponovio kada je primijetio da pokušava pozvati pomoć. Izvršio je spolnu radnju premda je žrtva vikala i molila da prestane. Nije odustajao, nego ju je jače stisnuo oko vrata. 

Nakon što ga je odbacila od sebe, koljenom ju je više puta udario po rebrima i rukom po licu, pri tome je snimao mobilnim telefonom. 

Okrivljenog terete i da je mjesec dana kasnije žrtvi rekao da će joj sljedeći put biti još gore nego prošli put. 

Optužnicom je predloženo da se okrivljenom produlji istražni zatvor da ne ponovi slično ili teže djelo. Psihijatar je zaključio da su u počinjenju kaznenih djela važne uloge imale patološke osobine okrivljenika, emocionalna nestabilnost, nezrelost, impulzivnost i neprijateljski odnos prema ženama. Bio je bitno smanjeno ubrojiv.

Vaša reakcija na temu