Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić ZAVRŠIO U ZATVORU Vatrogasca u Supetru mlatio kolega iz Pučišća

ZAVRŠIO U ZATVORU Vatrogasca u Supetru mlatio kolega iz Pučišća

Kako doznajemo od zapovjednika DVD-a pokrenut je stegovni postupak

Supetarskog vatrogasca, koji se u nedjelju suprotstavio gomili koja je tukla sezonske radnike, mlatio je kolega vatrogasac iz Pučišća. Kako doznajemo do zapovjednika DVD-a Pučišća Ante Martinića protiv njega je pokrenut stegovni postupak. 

'Provest će se postupak sukladno pravilima službe. Na njegovo ponašanje i rad dosad nismo imali primjedbe, to je činjenica. Dok je s nama gasio požare, bio je korektan, obavljao je dužnosti bez ikakvog pogovora', kaže zapovjednik DVD-a Pučišće. Odluka stegovne komisije dat će se Skupštinu društva na usvajanje. 

Zapovjednik DVD-a Pučišća osuđuje incident u Supetru. 

'Nasilje u svakom pogledu nije poželjno, ni primjereno, pogotovo kada pomažete ljudima kao vatrogasac', kazao nam je. Nije imao prilike razgovarati s vatrogascem koji je osumnjičen za teško ozljeđivanje kolege iz Supetra, nasilničko ponašanje i zločin iz mržnje. 

Nakon privođenja u nedjelju, vatrogasac je pušten, no policija ga je ponovno uhitila nakon dva dana te proširila krug inkriminacija. Završio je u zatvoru zajedno s 19-godišnjakom koji je osumnjičen za napad na dvojicu Srba iz Vukovara te još dvoje sezonskih radnika. Policija, koliko je poznato, osim njih dvojice, još nikoga nije osumnjičila za napad. 

Vaša reakcija na temu