Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zrinka Mužinić Bikić: Po Puljkovoj logici i načinu razmišljanja on i je upisao svu djecu u vrtić

Zrinka Mužinić Bikić: Po Puljkovoj logici i načinu razmišljanja on i je upisao svu djecu u vrtić

'Neostvareni ministre, pošaljite nam barem razglednicu da znamo da ste živi'

Potpredsjednica HDZ-a Split Zrinka Mužinić Bikić komentirala je današnje vijesti Dalmatinskog portala o dječaku s cerebralnom paralizom koji nije dobio mjestu u vrtiću, unatoč tvrdnjama gradonačelnika Ivice Puljka da su sva djeca upisana u vrtiće.

'Po Puljkovoj logici i načinu razmišljanja on i je upisao svu djecu u vrtić. Svojim djelovanjem kroz tri godine je pokazao da on najranjivije skupine i ne smatra bitnima ni jednakima. Inače ne bi još uvijek čekali na škversku ambulantu i ovo dijete ne bi bilo bez vrtića', ističe Mužinić Bikić.

Ističe i kako je Puljak 'tvrdio da se kandidirao za gradonačelnika Splita, samo se ne znamo samo kad planira počet'. 

'Tvrdio je i da gradonačelnik Splita ne može istovremeno sjediti u saborskoj fotelji. Sad ipak može? I gdje je uopće sada? Izgleda i da mu je put oko svijeta za 80 dana nemoguća misija pa to kod njega traje značajno dulje.

Neostvareni ministre, pošaljite nam barem razglednicu da znamo da ste živi'. poručuje potprdsjednica splitskog HDZ-a.

Vaša reakcija na temu