Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com OBAVIJEST DUBROVČANIMA Punkt za cijepljenje i u narednom tjednu u Gospinom polju

OBAVIJEST DUBROVČANIMA Punkt za cijepljenje i u narednom tjednu u Gospinom polju

U jutarnjim terminima

U tjednu koji je pred nama bit će organiziran punkt za cijepljenje u Sportskoj dvorani u Gospinom polju, i to 30. studenog te 1. i 2. prosinca 2021.

Cijepljenje svih zainteresiranih hrvatskih državljana za prvu i booster dozu planirano je u utorak i srijedu od 8 do 12 sati.

Booster dozu mogu primiti sve osobe kojima je proteklo 6 mjeseci od primanja druge doze cjepiva. Na raspolaganju će biti cjepiva Comirnaty (Pfizer), Janssen (Johnson&Johnson) i Spikevax (Moderna Biotech).

U četvrtak od 8 do 12 sati organizira se cijepljenje osoba koje trebaju primiti drugu dozu cjepiva. Na raspolaganju će biti cjepiva Comirnaty (Pfizer) i Spikevax (Moderna Biotech).

Navedenim danima neće biti cijepljenje stranaca. Svi strani državljani zainteresirani za cijepljenje mogu svoje cijepljenje izvan punkta organizirati putem e-maila: vaccination@tzdubrovnik.hr.

Mole se sve osobe koje dolaze da ne dođu natašte te da sa sobom ponesu bočicu vode kako bi lakše podnijeli cijepljenje.

Vaša reakcija na temu