Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash OBILJEŽAVANJE TJEDNA DOJENJA Fizički izazovi trudnoće II.

OBILJEŽAVANJE TJEDNA DOJENJA Fizički izazovi trudnoće II.

U Teatrinu Gradske knjižnice Solin

Klub trudnica i roditelja Split poziva na besplatne mjesečne edukativne radionice o prenatalnom i postnatalnom periodu za trudnice, mame, bebe i todlere. Tako će se u sklopu obilježavanja Tjedna dojenja te povodom proslave 20 godina uspješnog djelovanja Kluba u Teatrinu Gradske knjižnice Solin u srijedu, 9. listopada u vremenu od 16.30 do 18.45 sati održati radionica Fizički izazovi trudnoće II.

Radionica obuhvaća predavanja Ispravno provođenje tjelesne aktivnosti u prenatalnom periodu, Disanje i relaksacija, Trudnoća i porod, Postnatalni oporavak majki i Motorički razvoj djeteta.

 

Sudionici mogu sudjelovati na pojedinim ili na svim predavanjima iz programa.

16.30 Ispravno provođenje tjelesne aktivnosti u prenatalnom periodu
            Ana Čaljkušić, bacc.ft.
17.15 Trudnoća i porod
           Prim. dr. Lidija Pejković, dr.med.spec.gin.
18.15 Postnatalni oporavak majki
         Ana Čaljkušić, bacc.ft.

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti obrazac za prijavu kojeg možete pronaći ovdje.

Program se provodi uz potporu Ministarstva demografije i useljeništva, Grada Splita i splitsko-dalmatinske županije te u partnerstvu s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo SDŽ.

Vaša reakcija na temu