Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POLIKLINIKA LUX OTVORENA U SOLINU 'Prevencijom se zaštitite od bolesti i odgodite starenje'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

POLIKLINIKA LUX OTVORENA U SOLINU 'Prevencijom se zaštitite od bolesti i odgodite starenje'

Dr. Marina Pajić kaže da njihov tim čine izvrsni liječnici specijalisti različitih medicinskih grana

Poliklinika Lux otvorila je poslovnicu u Solinu. Ova privatna zdravstvena ustanova pod vodstvom mr.sc. Željke Duplančić Šundov, specijalistice oftalmologije i optometrije, uspješno posluje od 2020. godine u Benkovcu, a novim prostorom pruža usluge stanovnicima od Trogira do Omiša.

- Za otvorenje nove poslovnice smo odabrale Solin, grad u kojem su neke od naših grana medicine nedostajale, a mi smo stanovnicima šire okolice željele približiti upravo te zdravstvene usluge - rekla nam je dr. Marina Pajić, specijalist hitne medicine, suvlasnica Poliklinike Lux.

Polikliniku Lux, navela je, čini tim izvrsnih liječnika specijalista različitih medicinskih grana koje odlikuje profesionalnost i predanost pacijentu, a stalno usavršavanje i praćenje svjetskih zdravstvenih trendova u medicini dio je njihove svakodnevice. 

- Želja nam je da svojim pacijentima pružimo vrhunske zdravstvene usluge na poljima: oftalmologije i optometrije, interne medicine, ultrazvučne dijagnostike, dječje kirurgije, kirurgije te estetske medicine. Bavimo se pregledima opće medicine, pružamo usluge turističke ambulante i covid testiranje - rekla je Pajić. 

- Posebno smo ponosni što je dio našeg tima dr. Olga Ostojić Cepernić, specijalist radiologije. Vrhunska dijagnostičarka sa zavidnom karijerom koja uz obilje ljubaznosti svaki pregled čini ugodnijim. Dugi niz godina sudjeluje u Nacionalnom mamografskom programu ranog otkrivanju raka dojke kao i u ultrazvučnoj dijagnostici abdomena, dojki, štitnjače, krvnih žila, lokomotornog sustava te dječjih kukova - dodala je.

Otkrila je i zašto su se ona i mr.sc. Željke Duplančić Šundov odlučile za estetsku medicinu.

- Obje smo pokazale interes i želju za učenjem i stjecanjem novih znanja te smo bile motivirane za ulazak u svijet estetske medicine. Estetska medicina je jedna od najinovativnijih i brzo napredujućih grana što  je za nas svakako predstavljalo motiv i izazov. Pohađajući brojne edukacije u Hrvatskoj i svijetu stekle smo vrhunska znanja i vještine te smo upoznale iznimne stručnjake, motivatore i mentore koje je lijepo imati na svom daljnjem putu. 

Klijenticama nakon konzultacije i procjene predlažu neke od estetskih i anti-age tretmana poput: aplikacije hijaluronskih filera, botox, mezoterapiju, Dermapen, Profhilo, PRP te mezoterapiju.

- U Poliklinici Lux ćete imati cjeloviti pristup i pomoć u prevenciji, održavanju zdravlja i odabiru liječenja, ako je potrebno. Nastojat ćemo novostečenim znanjem unaprijediti kvalitetu vašeg zdravlja te ćemo prenijeti svjetlo ('lux') u vaše živote - kazala je dr. Pajić, te za kraj poručila:

- Briga o zdravlju i prevencija su najbolji načini uklanjanja rizika od bolesti te 'odgađanja' starenja. Zdravlje od nas traži puni angažman, ali nas i obilno nagrađuje - svaki dan. U idealnim uvjetima ono pripada strpljivima i discipliniranima, onima koji marljivo svakodnevno brinu o svojim psihičkim i fizičkim potrebama. 

POLIKLINIKA LUX
Ulica Stjepana Radića 34b, Solin
Web stranicaFacebook stranicaInstagram stranica Mobitel: 098 919 7883 
E-mail: info@poliklinika-lux.hr 
Vaša reakcija na temu