Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'DESNA RUKA' BABY LASAGNE: 'Konekcija se stvorila kada smo saznali da volimo Tončija Huljića, njegov lik i djelo'

'DESNA RUKA' BABY LASAGNE: 'Konekcija se stvorila kada smo saznali da volimo Tončija Huljića, njegov lik i djelo'

'Najdraže nam je dobiti poruke da smo ujedinili Hrvatsku, što još nismo svjesni', poručio je Krešimir

Jedan od najzaslužnijih za uspjeh Baby Lasagne, koji stoji 'iza kulisa' i svjetala pozornice je Krešimir Šustić, Markova 'desna ruka', prijatelj i osoba zadužena za njegov PR. 

Otkako je ekipa Dalmatinskog portala stigla u Malmö, pratila je predani rad ovog PR-ovca, koji je uz osmijeh i sa strpljenjem slušao svako želju novinara, a iako se na početku nije htio isticati, naša Antonia Pešić uspjela ga je 'nagovoriti' na čašicu razgovora i na njegov prvi intervju koji je ikada dao - o njemu samome i njegovom radu prije no što je Baby Lasagna pobijedio na Dori, ali i sada kada je njegova popularnost vinula u svjetske visine.

- Marko i ja smo se upoznali na fakultetu i zajedno smo studirali Odnose s javnošću. Odmah na početku smo kliknuli, a konekcija se stvorila kada smo obojica saznali da volimo Tončija Huljića, njegov lik i djelo. Nakon toga smo postali prijatelji - kazao je Šustić i dodao kako ga je Marko nazvao prije no što je upao na Doru i zatražio da bude njegov PR.

- Tada sam mu rekao da će upasti sto posto jer znam njegov talent i njega kao osobu. Kada je upao na Doru, odmah sam znao koga treba zvati i krenuo sam u komunikaciju s novinarima i gostovanjima u emisijama da održimo 'hype' koji se stvorio, baš zato što je bio rezerva. Svi su bili zainteresirani i pružali su mu podršku.

Tako je u jednom trenutku bio primoran zvati medije i slati upite, a u drugom, pobjedom na Dori i predviđanjem pobjede na Eurosongu, ne može se obraniti od poziva medija sa svih strana svijeta.

- Meni je to super posao, mislim da sam rođen za to. Najgori dio mi je nerazumijevanje od strane nekih medija jer jednostavno ne stignemo. Svi bi htjeli 5-10 minuta, ali nekada jednostavno ne možemo. Marko je prije svega osoba, mora se odmoriti, ima i svoj privatan život, pa nekada zna biti izazovno. Ipak, sve to rješavamo. Definitivno ću pamtiti intervjue s BBC-jem, CNN-om, New York Timesom. Mislim da je to za svakog PR-ovca veliki potez - kazao je, pa ispričao s čim se još suočava u obavljanju svakodnevnog posla.

- Mobitel mi zvoni od 0 do 24. To je ponekada zamorno, posebice tijekom vikenda kada želim biti sa svojom obitelji. Znam da je to sada trenutno i to treba iskoristiti, tako da nemam problema s tim.

Samo riječi hvale imao je za HRT i hrvatsku delegaciju, na čijem je čelu Tomislav Štengl

- Puno smo napravili zajedno. Posebno bih se zahvalio svim građanima Hrvatske koji nas cijelo vrijeme podupiru, kao i HRT-u koji je dozvolio da cijeli naš tim ostane isti kao i na Dori te našem šefu delegacije koji je fenomenalan.

Markov PR zadužen je za društvene mreže, odnose s medijima i brendove, no postoji tu i niz drugih poslova gdje hrvatskom predstavniku na Eurosongu 'uskoči pomoći'.

- Kažem mu: ’Marko, daj mi taj crtež koji si dobio. Marko, daj mi taj buket cvijeća. Marko primit ću ti tu vrećicu. Popravi si kragnu, nasmiješi se. Marko ovo, Marko ono…' - kroz smijeh je ispričao razne situacije, a onda ga je naša Antonia upitala u kakvim je odnosima s Markovom zaručnicom Elizabetom Ružić.

- Jako brzo smo se povezali. Top su mi, obožavam ih. 

Ono što je kroz medije htio postići je prikaz Marka Purišića baš onakvim kakav jest - skroman.

- Dobili smo puno pohvala od stranih medija što nam je uistinu puno značilo da je 'relatable' (da se ljudi mogu poistovjetiti). To smo njegovali. On je najdivniji! 

Krešimir se osvrnuo i na brojne poruke koje primaju.

- Najdraže nam je dobiti poruke da smo ujedinili Hrvatsku, što još nismo svjesni. Znamo da smo napravili puno. Neku večer smo sjedili svi zajedno u hotelskoj sobi i upitali se što smo napravili. I onda smo nastavili gledati seriju. Uživamo u cijelom tom procesu.

Kladionice u ovom trenutku hrvatskom predstavniku daju 35% šanse za pobjedu, a dok smo razgovarali s Krešimirom, taj je postotak bio nešto niži.

- Svakako nam je čast da smo prvi na kladionicama, ali kao i do sada radimo jako. Ne zamaramo se brojkama - poručio je Baby Lasagnin PR-ovac.

Da je Marko itekako spreman za večerašnje prvo polufinale potvrdio je i sam Krešimir ističući da je riječ o velikom perfekcionistu.

- Marko najranije ide spavati od svih članova tima i uistinu se brine za sebe, a zato ga i volim - zaključio je Krešimir Šustić.

U videozapisu pogledajte i kako je s našom Antoniom zaplesao Rim Tim Tagi Dim ples.

Vaša reakcija na temu